Tiden efter børnepsyk

Det er længe siden jeg har skrevet og der er sket så meget siden da. Far har afsluttet sin bachelor, jeg blev 29, en uge efter blev lillesøster 1 år og så har vi startet og afsluttet vores forløb på børnepsyk. Jeg har været fuldstædig drænet for energi hen over sommeren og pludselig blev det efterår og vi er nu forældre til et “diagnosebarn”, nøj hvor jeg hader det ord!

Men jeg kan jo lige så godt komme til sagen, storebror var en tur på børnepsyk og de har snakket med os, hans pædagoger og observeret ham i børnehaven og der var ingen tvivl, vores søn har infantil autisme. Vi var forberedte på det, vi arbejder begge i faget og så godt hvor det bar hen af. Det er næsten en måned siden han fik sin diagnose, men det er ikke tid til at ånde lettet op endnu.

Storebror har en masse udfordringer og har haft det hen over sommeren og det tærer voldsomt på os lige for tiden. Jeg glemmer nogengange helt at stoppe op og nyde hverdagen, som også indimellem kan være helt fantastisk.

Jeg tænker jeg gerne en dag vil uddybe storebrors problemer som han har nu. Kan fortælle at han bl.a. så sent som i dag bed så meget i blommen på sin pegefinger at den blødte, den var ny. Hans selvskade har ellers kørt i ring, men der er åbentbart også nye ting på vej, desværre. Mere om det en anden dag.

Hvis du vil følge mig et sted hvor jeg er lidt mere kontinuerlig, kan du altid følge mig på instagram på Maloule90. Mener der er et lille link ude i siden hvis jeg ikke husker helt forkert.

Till next time

Skriv et svar