Den første tid med lillesøster

Så gik der 6 uger med lillesøster. Tiden går altså bare ekstremt hurtigt med 2 børn i hjemmet! Det har været noget af en omvæltning for os alle sammen, specielt storebror, som har haft det meget hårdt ind imellem. Det startede faktisk ret hurtigt, det var meningen at han skulle være hjemme og holde barsel med os, så hverken ham eller far havde holdt ferie, men efter 5 dage hjemme måtte vi sende ham af sted i børnehave for han kunne simpelthen ikke finde ro derhjemme og var rastløs og ked af det. Det var enormt hårdt for mig at sende ham af sted og følte mig så fejlslagen som mor over ikke at kunne klare dem begge samtidig. Men det blev de første par uger et frirum for ham, hvor han ikke skulle forstyrres af gråd.

Jeg lagde ud med at have det fantastisk det første døgn, men så blev hun ramt af gråd og græd hele andendagen. På tredje dagen var det heldigvis overstået og derefter har hun faktisk været forholdsvis let – 7-9-13. Alligevel blev jeg på fjerde dagen ramt af babyblues, big time! Og det varede så de første 14 dage. Jeg græd, mange gange om dagen, både når jeg var ked, når jeg var glad, når jeg var frustreret og over ingenting. Det var en lettelse da det endelig var overstået, for det var hårdt, specielt når man ofte hører det kun varer et par dage og det så bliver ved og ved. Det nåede dertil hvor jeg blev bekymret for om det var en efterfødselsreaktion. Men nu er det overstået og jeg kan bedre nyde tiden med min familie.

 

Skriv et svar