Når baby ikke kommer…

I dag er jeg så 40+6 – hvem havde lige troet det? I hvert fald ikke mig!
Jeg gik og følte mig mega heldig over at nå uge 30, så 34, så 37 og her er jeg så en uge over tid. Når man ved man har en højrisiko graviditet, med stor risici for at føde for tidligt, at få kejsersnit og selv blive syg så er det helt forkert at sidde her nu og være gået over tid og ikke være syg. Kejsersnittet og HELLP er desværre stadig en risici, men det der fyldte mest for mig var at føde for tidligt. Jovist, jeg vil da gerne føde selv og helst ikke sættes i gang og endnu mindre have kejsersnit, men i sidste ende, min datter er stor og sund og rask og det er det vigtigste!
Men det er ikke helt nemt at være højgravid og have en 3 årig med udfordringer, men jeg tager det hele med og har haft meget fokus på ikke på noget tidspunkt at brokke mig eller være negativ over den situation jeg var i. Føler lidt at graviditet nogle gange kan blive en klynke-konkurrence, for jo det er hårdt for kroppen og nej, man sover ikke godt, men man får den bedste gave i verden når det er overstået! Og lige nu ved jeg at der er max en uge til det er overstået og det aldrig kommer til at ske igen. Så jeg prøver at nyde hvert eneste sekund der er tilbage af denne graviditet og glæder mig til at møde vores lille pige.

uge 18, 28, 34, 40

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar