I min hospitalstaske

Kun 4 dage til termin!
Jeg har selvfølgelig allerede for længst pakket hospitalstaskerne (ja, har 2) for jeg havde aldrig i min vildeste fantasi drømt om at nå så tæt på terminen, men her er jeg så!

Og nu vil jeg dele med jer, hvad jeg har valgt at pakke sammen, for sidste gang nåede jeg jo ikke ligefrem at pakke noget som helst og lige pludselig havde jeg bare næsten alt på hospitalet (man ender med at få slæbt ret meget med når man bor 4 måneder på neonatal afdelingen) Men denne gang regner jeg med at komme til at føde ambulant eller i hvert fald max at være der i de ca. 35 timer man bliver tilbudt i Region Sjælland.

Den første taske er til baby:

 

 

Her har jeg selvfølgelig pakket det hele i pusletasken og i den har jeg;
– Bleer
– Stofbleer
– Ammeindlæg
– Zink salve
– Tæppe (som mormor har strikket)
– En sprutte (som mormor har hæklet) Vores søn havde 2 i løbet af sin tid på neo og var så glad for dem, så selvfølgelig skulle lillesøster også have selvom hun ikke er præmatur.
– 1 natdragt
– 1 kortærmet bodystock
– 2 langærmet bodystocks
– 3 par bukser
– 1 hagesmæk
– 1 hue
– 3 pandebånd
– 3 par strømper
– 1 cardigan
– 1 par strømpebukser
– 1 kjole

 

Det sæt jeg tænker hun skal have på når vi skal hjem fra hospitalet

 

Og så har jeg pakket taske til min mand og jeg:
– Tøj til både far og mor (shorts, t-shirts, undertøj, strømper, amme bh)
– Toilettaske (shampoo, balsam, sæbe, deodorant, tandbørste, tandpasta, creme, vaseline, bind, toiletpapir)
– Hårbørste og elastikker
– Vandrejournal og sygesikring
– Badetøfler
– Kamera og powerbank til mobilerne
– Snacks (som ikke er købt endnu fordi min mand ikke kan beslutte sig for hvad han vil have med)

Toiletpapiret var nok det mest mærkelige, som jeg kunne se flere pakker, men det giver meget mening. Toiletpapiret på hospitaler er ret stift og nok ikke så rart at bruge når man har veer eller lige bagefter, så tænker det var et ret godt råd.
Jeg har også valgt at pakke vores powerbank med fordi jeg godt kan huske hvor elendigt det er med strøm på hospitalet, fordi de netop har sådan nogle mærkelige stikkontakter som al deres udstyr passer i og som regel er der kun 1 eller 2 normale kontakter på en stue og som regel et mærkeligt sted.
Og så er der de der snacks. Så vidt jeg kan læse mig til, må man ikke spise når man er i fødsel?! Kan ikke lige helt se hvorfor, kan godt tænke at man måske ikke har lyst, men hvad nu hvis man har? Skal man så bare sulte et helt døgn? Det skal min mand i hvert fald ikke, men han har ikke været særlig behjælpelig med at fortælle mig, hvad han vil have med, så jeg ender nok bare med at købe noget som jeg ved han kan lide og så må han spise det der er.

Det er de ting, jeg har pakket til os og baby. Er der nogle andre gode ting at pakke eller must-haves til fødestuen? Så må I meget gerne dele dem i kommentarene!

Skriv et svar