Når nesting trangen melder sig

Nesting, eller redebyggeri som det hedder på dansk, er nok noget de fleste kvinder ser frem til under graviditeten. Som præmatur mor var det noget jeg gik glip af sidste gang, da min søn blev født 30+3. Vi var kort tid forinden flyttet og havde ikke nået at få gjort børneværelset klar endnu, der var endda en masse ting vi ikke havde købt endnu.
Denne gang har jeg haft en følelse af at det hele skulle være klar inden uge 30 i tilfælde af at det hele skulle gå galt igen. Det er måske lidt paranoid, men jeg er bare sådan en person der godt kan lide at der er styr på tingene og ikke for mange overraskelser.
Om et par uger skal vi flytte i hus og lige nu arbejder min mand og mine forældre på fuld knald for at gøre huset klar og i løbet af ugen kan jeg endelig komme i gang med at neste.
Jeg har 3 flyttekasser med ting til værelset og mangler stadig et puslebord. Nogle af de bedste ting jeg har fået købt er en mega lækker sengerand fra babylab. (ikke sponsoreret)

Jeg har bare været forelsket i den i flere måneder og vidste at jeg gerne ville have den hvis vi skulle have en pige. Jeg har også købt en fin lyserød sengehimmel og denne her fine sky uro. Jeg glæder mig så meget til at vise jer hvordan jeg får indrettet værelset! Og glæder mig til endelig at få nestet!

1 comment / Add your comment below

  1. Åh ja, det kan jeg godt forstå!

    Jeg går også i det små og bygger rede herhjemme, det er så hyggeligt! Så laver man en masse planer oppe i hovedet, og så skal de bare uuuuuud!

Skriv et svar