Velkommen

Velkommen til mit lille blog univers!

Jeg vil starte med at fortælle lidt om mig selv og så lidt om min lille familie som bloggen kommer til at handle om.

Jeg hedder Malou og er 27 år gammel. Jeg er uddannet pædagog, men har siden 2015 gået hjemme med vores søn pga. de udfordringer han har, som i kommer til at hører mere om. Jeg har de sidste to år arbejdet på mit vægttab, men nu er jeg gravid med lillesøster og har sat vægttabet på pause. 35 kg blev det til inden graviditeten.

Jeg er gift med N på 5.år og i april har vi været kærester i 9 år. I julen 2014 blev vi forældre, 10 uger før tid, til vores søn L. Han blev født for tidligt fordi jeg havde fået svangerskabsforgiftning som udviklede sig til HELLP syndrom. Han var desværre meget medtaget og måtte i respirator, det gjorde at han udviklede lungesygdommen BPD og var iltkrævende de første 9 måneder af hans liv. Hans BPD mærker vi dog sjældent noget til og han er en frisk og fræk fyr på 3 år. Desværre har hans tidlige fødsels og lange behandling gjort at han er forsinket i sin udvikling og går i special børnehave.
Men hele min fødselsberetning og L’s forløb kommer til at fylde et par indlæg, så det vil jeg ikke komme dybere ind på nu.

Efter det voldsomme forløb vi var igennem med L, er jeg nu gravid i højrisiko og skal tage medicin for at forebygge HELLP og for tidlig fødsel. Jeg er i dag 22+0 og har heldigvis ikke tegn på at der er noget galt. I det hele taget har denne graviditet været langt mere behagelig end sidste, uden nær så mange gener og fysiske begrænsninger. Så jeg krydser fingre for et sygdomsfrit forløb denne gang.

Det var det jeg havde på hjertet i dag. Håber du kigger forbi igen en anden gang!

 

Skriv et svar